Proteesit

prostheses temp

FinFace kasvoprotetiikka on erikoistunut korva, silmä ja nenä proteeseihin.
Asiakkaamme vastaanottavat aina valmiin proteesin, joka on valmistettu ottaen huomioon heidän yksilölliset tarpeensa.

Lue Lisää

Prosessi

process

Potilaan hoitava lääkäri ja potilas keskustelevat yhdessä proteesin parhaasta mahdollisesta kiinnitystavasta ja tulevat yhteisymmärrykseen keskenään. Lääkärin olisi suositeltavaa konsultoida FinFace Kasvoprotetiikkaa tässä asiassa hyvissä ajoin, mikäli tarve sen vaatii. Kiinnitystavalla on olennainen osa proteesin valmistusprosessissa.

Lue Lisää

Huolto

maintenance

Proteesin huoltaminen on hyvin oleellista ja tärkeää, sekä vaikuttaa tuotteen säilyvyyteen. Proteesi tulisi ottaa irti iltaisin ja huuhdella lämpimällä vedellä. Pinttyneeseen likaan voi käyttää hieman saippuaa ja pehmeää hammasharjaa. Myös proteesin kiinnityskohdat tulisi puhdistaa huolellisesti.

Lue lisää

Hammasteknikko mestari ja kasvoproteetikko Hemmo Kurunmäki ja hänen vaimonsa erikoishammasteknikko Rauni Kurunmäki perustivat yrityksen: Hammas –ja kasvoprotetiikka Hemmo ja Rauni Kurunmäki, vuonna 2004. He ovat toimineet hammas-teknisellä alalla yli 40- vuotta. Perheyrityksen kasvun, palvelun jatkamisen ja yrityksen nimen uudistamisen mahdollistivat heidän tyttärensä ja miehensä koluttautuminen alalle. Nuoremman sukupolven uudet työntekijät Simon ja Jenni Laight panostavat ennen kaikkea laatuun, toimivaan asiakassuhteeseen ja hyvään yhteistyöhön terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Yritys on uudelleen nimetty keväällä 2017. Toiminimenä on nykyisin: FinFace Proshtetics Kasvoprotetiikka Oy. Perheyrityksessä olemme erikoistuneet tuottamaan laadukkaita, toimivia, realistisia, sekä yksilöllisiä silmä, -korva, -ja nenäepiteesejä. Tarjoamme erinomaista asiaksläheistä palvelua ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi palveluihimme kuuluu proteesien huoltaminen ja uusiminen n.2-3 vuoden välein.