Asiakkaallamme voi olla synnynnäinen epämuodostuma, hän on voinut sairastua vakavasti (syöpä, silmänpainetauti eli clucoma) tai menettää kasvojensa osan onnettomuuden (trauman) yhteydessä. Monissa olosuhteissa ja tilanteissa, kirurginen jälleenrakennus on luonnollisin tapa palauttaa kasvojen ulkomuoto ja normaali toiminto. Kirurgiset toimenpiteet eivät kuitenkaan aina ole mahdollisia tai toivottavia. Tällaisissa tapauksissa kasvoproteesi saattaa olla varteenotettava hoitomuoto ja vaihtoehto.

Jokaisessa kirurgisessa operaatiossa henkilöltä poistetaan pehmytkudosta kasvojen alueelta, mikä voi jo itsessään olla traumaattinen kokemus ja saattaa tuottaa asiakkaalle psykologisia esteitä. Kasvoproteesi mahdollistaa asiakasta nauttimaan jälleen normaalista elämästä, auttaa heitä sopeutumaan jokapäiväiseen ympäristöönsä, sekä mahdollistaa nauttimisen sosiaalisesta kanssakäymisestä.

Meidän suurin tehtävämme on pyrkiä palauttamaan asiakkaamme elämän laatu tarjoamalla hänelle lopun elämän kestävää palvelua.

office
Vastaanottomme sijainti on Vaasan keskustassa

FinFace Prosthetics – Kasvoprotetiikalla on takanaan n. 20 menestyksekästä vuotta ammatin harjoittajana. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja metodeja, sekä tarjoamme ystävällisen hoitoympäristön. Monet asiakkaamme saapuvat luoksemme eri puolilta Suomea, joten olemme valmiita työskentelemään pitkiä päiviä varmistaaksemme, että asiakkaan proteesi valmistuu miellyttävässä ajassa ja mahdollistaa asiakkaan kotiin paluun toivotussa ajassa.