hemmoHemmo Kurunmäki. HTM, EHT, Kasvoproteetikko, asiantuntija ja hammasteknikkomestari. FinFace BOD

Hammasteknikko mestari Hemmo Kurunmäki on toiminut hammasteknisellä alalla ja yrittäjänä yli 40-vuotta ja on pioneeri suomessa kasvoproteesien valmistuksessa. Hän on onnistuneesti auttanut monia asiakkaitaan kasvoproteesi-alalla jo pian 20- vuotta. Hän on ollut mukana useissa kehitysprojekteissa, artikkeleissa ja vaitöskirja- töissä ainutlaatuisen osaamisensa ansioista. Hemmo on tehnyt töitä suurimmaksi osaksi kotikaupungissaan Vaasassa ja Turussa, missä hän yhtiökumppaninsa kanssa on pyörittänyt hammaslaboratoriota 20-vuoden ajan. Hemmo vaalii suurta ylpeyttä FinFacen tuottamista palveluista ja tuotteen laadusta, sekä on vahvasti mukana yrityksen siirtymisessä nuoremman sukupolven aikakauteen.

Hemmon harrastuksin kuuluu autot, valokuvaus, veneily ja laatu aika perheen kanssa. Kesäisin luonto, linnut ja saunominen kuuluvat päivittäisiin ajanvietteisiin. Hemmo on erittäin ahkera ihminen ja kokee suurta iloa hyvin tehdystä työstä.


simonSimon Laight.
Kasvoproteetikko, AIMPT, FinFace CEO, BOD

Simon Laight on toiminut yrityksessä vuoden 2015 alusta lähtien, jonka aikana hän on työskennellyt, kouluttautunut ja auttanut tuotekehityksessä. Hän on osallistunut alalle ominaisiin koulutusohjelmiin ja innovatiivisiin kehitys-kursseihin Iso-Britanniassa. Hänellä on 16-vuoden takainen kokemus projektinhallinasta, tiimin vetämisestä, sekä rakentamisesta työskennellessään kapteenina suurilla yksityisillä purjealuksilla. Eri kulttuurit, tehokkuus sekä luotettavuus, joita häneltä vaadittiin aikaisemmassa ammatissaan on auttanut hänen kehtiystään yrittäjänä ja kasvoprteetikkona tänäpäivänä.

Simonin harrastuksiin kuuluu purjehtiminen ja muut vesiurheilulajit, juokseminen, murtomaahiihto, ruuan laitto ja perheen kanssa puuhastelu. Simon on luotettava, rehellinen ja keskeinen henkilö FinFacen menestykseen tulevaisuudessa.


jenniJenni Laight.
Avustava hoitaja, koordinaattori ja sihteeri, Personal Trainer EREPS, FinFace BOB

Jenni Laight on toiminut yrityksessä vuoden 2015 alusta lähtien ja on ollut osittain perheyrityksen toiminnassa mukana alusta lähtien. Hän on pääsääntöisesti toiminut hallinnollisissa tehtävissä ja yrityksen kehtiyksessä. Jenni toimii assisstenttina teknillisissä työtehtävissä, asikastapaamisissa ja on vahvasti mukana organisointiin liittyvissä asioissa. Engalannissa käyneen koulutuksen jälkeen, Jenni on tullut hyvin tutuksi tuotteen ja tuoteprosessin kanssa.

Jenni on toiselta ammatiltaan Personal Trainer, jonka vuoksi hänen harrastuksiin kuuluu omasta kunnosta huolehtiminen, juoksu, purehtiminen ja kuntosali. Hän pitää ruuan laitosta ja vaalii laatu aikaa perheen parissa. Jenni on ystävällinen ja avoin henkilö, sekä tärkeä FinFacen tulevaisuudelle


rauniRauni Kurunmäki.
EHT, erikoishammasteknikko ja avustava hoitaja, FinFace BOD

Rauni Kurunmäki on toiminut erikoishammasteknikkona n.30-vuoden ajan ja ollut mukana kasvoprotetiikan valmistuksessa pian 20-vuotta. Hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä vaalimalla korkeaa standardia aviomiehensä ja yhtiökumppaninsa Hemmo Kurunmäen kanssa.

Raunin harrastuksiin kuuluu: puutarhan hoito, ulkoilu, tennis, ruuanlaitto ja leipominen sekä perheen kanssa puuhastelu. Rauni nauttii kesästä ja saunoo lähes päivittäin. Hän on ystävällinen ja rehellinen henkilö ja tärkeä yrityksen menestymiselle.